Znak kvaliteta GS - za našu seriju ormara VO-A i seriju ormara VARPRIM

27.01.2009

U Primatu smo ponosni na novi dodjeljeni znak kvaliteta: naše serije ormara VO-A i serije ormara VARPRIM su pridobile njemački znak kvaliteta GS.  
 
Sa time u Primatu uspješno širimo područje proizvodnih serija sa znakom kvaliteta.
Dosadašnjim serijama proizvoda, koji se već ponose znakom kvaliteta: serija KARTOTEČNI ORMARI i serija PRETINČAR P-10/S, tako se pridružuju i dvije značajne serije proizvoda: serija ormara VO-A i serija ormara VARPRIM.  
 
Znak kvalitete GS-znak ima svoju tradiciju već 20 godina.  
U današnjoj situaciji na tržištu, kada korisnik ima mogućnost birati proizvode iz cijelog svijeta , GS-znak je još više aktualan nego ikada prije.
Ovaj znak - GS-znak - dodjeljuje neovisna institucija za testiranje proizvoda i proizvod koji ga dobije ima potpuno povjerenje korisnika.
 
Mnogo proizvoda različitih proizvođača danas sliče kao jaje jajetu.
Konačni korisnik proizvoda zbog toga ne zna, kakav kriterij odabrati pri kupnji proizvoda.
Na prvi pogled je teško znati, kakav je proizvod, dali je dobar, siguran,...

Proizvođači, koji žele svoje proizvode uspješno prodavati, jednostavno znaju, da je potrebno kvalitetu i sigurnost proizvoda dokazivati sa nekim znakom ispitane kvalitete.  
Proizvodnja proizvoda  sa GS-znakom je nadzirana sa strane neovisne institucije.
 
Proizvođač se samostalno odluči za GS-znak. Zašto?
Zato, jer sa primljenim GS-znakom može opremiti proizvod, koji nudi na tržištu i tako svim korisnicima poručuje, da je proizvod, ispitan u laboratoriju neovisne institucije, kvalitetan i siguran.  

U PRIMATu d.d. smo se odlučili za testiranje proizvoda kod neodvisne  institucije LGA - QualiTest GmbH, Njemačka, a test smo uspješno zaključili, što dokazuje GS-znak.
 

Veliko zadovoljstvo nam je, da možemo našim kupcima ponuditi provjerene kvalitetne  i sigurne proizvode.
 
Prodajna služba